Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik göstermesine rağmen PTT Birinci Ligde üst sıralardaki takımların korkulu rüyası olmaya devam eden Boluspor, rakip takımlara gece maçlarında adeta korku sarıyor.
Boluspor'dan gece korkulmaya devam ediliyor. PTT Birinci Ligde şimdiye kadar ikinci yarıyla birlik de 18 hafta da 5 gece maçı oynayan kırmızı beyazlılar, adeta gece feneri görüntüsü veriyor. On sekiz haftada toplamda 26 puan kazanmayı bilen ekibimizde, gündüz maçlarında ise istediği sonuçları almadığı ortaya çıktıç
Ligde 5 karşılaşmayı gece oynayıp hanesine 15 puan yazdıran ekibimiz, ligde farklı bir performansla kendinden söz ettirmeye devam ediyor.
En son sahasında taraftarı önünde ilk gece maçına çıkıp ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzonspor takımını mağlup eden Boluspor, bu maçın ardından ilk gece maçını Adana Demir deplasmanında da galip gelince tamamen kendini geceye motive etmiş görüntüsü verdi.
Kırmızı beyazlı ekibimiz 26 puanla ligde 7'inci sırada yer alırken, takımımız son Adana Demirspor maçını da gece oynayıp hanesine üç puan yazdırınca üst sıraların korkulu rüyası olmaya devam etti.
Gecem maçlarımız;
Denizlispor-Boluspor: 0-1
Erciyesspor-Boluspor: 2-3
Bucaspor-Boluspor: 0-1
Boluspor-1461 Trabzon: 1-0
A.D.S-Boluspor: 0-1
&nb