Gazi Sedat Gelen ile Gazi Halil Mazlım Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna sizler organlarınızı kaybettiniz” ifadelerine yer verdi.
Vatani görevini yaptığı Tunceli'nin Çiçekli İlçesi'nde terör örgütü ile girdikleri çatışmada yaralanarak gazi olan Sedat Gelen ile vatani görevini yaptığı Kars'ın Kağızman İlçesi'nde terör örgütü ile girdikleri çatışmada yaralanarak gazi olan Halil Mazlım, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret ettiler.
Gazi Halil Mazlım ile Sedat Gelen Vali İbrahim Özçimen'e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Bizlerin her türlü sıkıntılarında her zaman yanımızdasınız” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı gazilere teşekkür eden Vali Özçimen, Herkes vatan, millet için elinden geldiği kadar bir şey yaparken, sizler bedeninizden birer parçanızı feda ettiniz. Sizler ile gurur duyuyorum” dedi.
Ziyaret esnasında Vali Özçimen gazilere her türlü istek ve sorunlarını kendisine rahatlıkla iletebileceklerini ifade etti.