Bolu Gazeteciler Cemiyeti meslek birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla Amcabey Göleti'nde piknik düzenledi. Kaynaşma organizasyona çok sayıda siyasi, bürokrat ve gazeteci katıldı.

16 Ağustos günü Olağan Kongre ile yeni başkanını seçen Bolu Gazeteciler Cemiyeti ilk organizasyonu düzenledi. Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve Yönetim Kurulunun düzenlediği kaynaşma organizasyonuna Vali Ahmet Zehtaroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, işadamı Abdullah Alemdar, Ak Parti İl Başkan Vekili ve Hukuki ve Sosyal İşler Başkanı Nurettin Doğanay ile Ak Parti İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Bolu Dağı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve çok sayıda gazeteci ailesi ile birlikte katıldı.

Kimi balık tuttu, kimi özçekim yaptı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Amcabey Göleti'nde düzenlediği pikniğe katılanlar bol bol doğa manzaralı fotoğraf çekilirken kimi de balık tutmayı tercih etti. Piknik organizasyonuna balık oltaları ile gelen bazı gazeteciler umduklarını bulamadı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da balık tutan gazetecileri yalnız bırakmadı.

|-0-|