Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi gazeteciler, düzenlenecek cemiyet olağan genel kurulunda sandığa gitmeye hazırlanıyor.

Caner Güngör'ün başkanlığını yaptığı Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde genel kurul heyecanı yaşanıyor. Başkan Güngör'ün bir dönem görev süresi sonrası yeni dönem için başkanlığa devam etmeyi düşünmediğini ve görev bayrağını devretme arzusu içinde olduğunu açıklaması sonrası, gözler BGC'de seçilecek ismin kim olacağına çevrildi.

Güngör, Bolu basınının genç kalemlerinin önünü açma isteğinden kaynaklandığını belirttiği kararına dair yaptığı açıklamada, Sandıkta seçilecek arkadaşlarımızın bir ağabey olarak yanlarında yer almayı sürdüreceğim. Genel kurulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

16 Ağustos Cuma günü Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'ndaki olağan genel kurulun saat 14.00'te start alacağı öğrenildi. Bolu'da gazeteciliğin örgütlenmesine öncülük eden Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni dönem başkanlığı için İhlas Haber Ajansı (İHA) Bolu Büro Şefi Gazeteci Bülent Velioğlu adaylığını genel kurula 48 saat kala ilan ederken, Anadolu Ajansı Büro Şefi Emin Gürbüz'ün de nabzı yokladığı gelen bilgiler arasında.