Bolu Elektrik ve İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yaman, Oda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Birlik BESOB Tahir Gayret'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bolu Elektrik ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı (Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi) Mustafa Yaman, Oda Başkan Vekili Aydın Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Melenli, İsmail Çoşkun,İbrahim İpek, Oda Denetim Kurulu Üyesi Metin Elçin, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin 24'üncü Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa tekrar seçilen Birlik Başkanı Tahir Gayret'i kutlayarak tebrik ettiler.
Ziyarette Birlik Başkanı Tahir Gayret, Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Başkan Mustafa Yaman'ı tebrik etti. Birlik başkanı Tahir Gayret, Mustafa Yaman başkanımızın Federasyon yönetim kuruluna girmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Başkanımız çok çalışkan bir arkadaşımız. Federasyonda Elektrik ve Elektronikçi esnaflarımızın sorunlarına çözmede özverili bir çalışma sergileyeceğini biliyorum. Siz Elektrik İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Yönetim ve denetim Kurulu Üyeleri olarak ve biz Bolu esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak Mustafa başkanımızın her zaman yanındayız. Başkanımıza Federasyondaki çalışmalarında ayrıca başarılar diliyorum” dedi.
BESOB Başkanı Tahir Gayret, Mustafa Yaman ve arkadaşlarının bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.