Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Kader Garipoğlu seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Çaydurt halk pazarını gezdi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Garipoğlu, Pazar esnafının sorunlarını dinlerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

ESNAFIN HALİ İÇLER ACISI

Halkımızın feraha kavuşması için az bir zaman kaldığını belirten MHP Milletvekili adayı Kader Garipoğlu; Tüm esnaflarımız gibi pazarcı esnafımızın da hali içler acısı. İşte AKP Türkiye'sinin geldiği nokta budur. Pazarcı esnafımız tezgahlarını açtıkları gibi kapatıyorlar. Vatandaşın alım gücü bitmiş. Herkesi bankalara borçlandırdılar. Milletimiz kredi faizleri ve borçlarıyla uğraşıyor. Pazardan gelip birkaç çeşit meyve veya sebze alacak durumu kalmamış. Bahsedilen modern Türkiye buysa biz böyle bir Türkiye istemiyoruz. Gelsinler Çaydurt halk pazarındaki esnafın ve vatandaşın halini görsünler” ifadelerine yer verdi.

TEK SORUMLU AKP İKTİDARIDIR

İlimizde son dönemlerde yaşanan intihar olaylarına dikkat çeken Kader Garipoğlu; Huzurun başkenti olan Bolumuzda son yıllarda yaşananları görüyoruz. Vatandaşlarımız borçlarından dolayı intihar ederek hayatlarına son veriyorlar. Bu insanları bu duruma getiren AKP'nin politikalarıdır. Bugün Bolumuzda bunlar yaşanıyorsa, diğer illeri siz tahmin edin, kim bilir neler oluyordur. Bunların sorumlusu kimdir diye hiç düşündünüz mü? İşte bu ekonomik zorluklardan dolayı hayatına kasteden vatandaşlarımızın tek sorumlusu AKP iktidarıdır. Bu günahlar onları çarpacaktır ve 7 Haziran akşamı sandıktan çıkamayacaklardır” cümlelerini kullandı. Haber Merkezi