Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Kader Garipoğlu seçim çalışmalarını ara vermeden devam ediyor.

Beraberindeki heyetle birlikte Göynük ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Garipoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinledi.

GÖYNÜK'ÜN NEYİ EKSİK

Göynük'ün her yönüyle çok farklı bir ilçe olduğunu belirten Kader Garipoğlu, Bugün maalesef ki iktidar yetkilileri Göynük'ün kıymetini hala bilmiş değiller. Göynük her yönüyle bir turizm gözdesi olması gerekirken kaderine terk edilmiş durumdadır. Safranbolu ve Beypazarı'nın durumu ortadayken bu iki yöreye nazaran daha çok artıları olan Göynük maalesef ki kimseler tarafından bilinmiyor. Bugün Göynük'e binlerce, milyonlarca ziyaretçinin, turistin gelmesi gerekiyor. Ama iktidar hala yollarını yapabilmiş değil” ifadelerine yer verdi.

AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Göynük için özel bir çalışma yaptıklarını dile getiren Garipoğlu; Burada her şeyden önce İstanbul'un manevi fatihi Akşemseddin Hazretleri yatıyor. Böylesine büyük bir insana layık olabilmek için onun bulunduğu yöreye ayrı bir özen gösterilmelidir. Ben arkadaşlarımdan da özellikle ricada bulundum. Akşemseddin Hazretlerine layık olabilmek için ve ona olan borcumuzu ödeme adına Göynük için neler yapabileceğimiz konusunda bir çalışma başlattılar. Seçim sonrası sonuç ne olursa olsun bu özel ilçe için çalışmalarımı devam ettireceğim. Göynük hak ettiği yere gelecek. Bu ilçe AKP iktidarının insiyatifine bırakılmayacak kadar özel bir ilçe. Bizde üzerimize düşeni yapacağız. İnanıyorum ki 7 Haziran sonrası MHP iktidarıyla işimiz daha da kolay olacak” dedi. Haber Merkezi