PTT Birinci lig de deplasmanda 5'inci hafta karşılaşmasında Samsunspor ile oynayacak olan Boluspor, hazırlıklarına devam ediyor. Şuana kadar lig de 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan temsilcimiz Samsun da galibiyetle tanışmak istiyor.

Samsunspor deplasmanına çıkacak olan Boluspor çalışmalarına devam ediyor. Lig de aldığı beraberliklerle 3 puanı bulunan kırmızı beyazlılar da hedef Samsunspor.

ÖZAT SAMSUN'A KAÇMIŞTI

Yeni sezon hazırlıklarına kırmızı beyazlı ekibin başında başlayan Ümit Özat, daha sonra ani bir karar ile görevi bırakıp Samsunspor'un başına geçmişti. Özat‘ın Samsunspor da olması da bu hafta oynanacak olan maça ayrı bir hava getiriyor.

TAKTİK ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

Lig de artık 3 puana merhaba demek isteyen Boluspor taktik çalışmalarına önem veriyor. Şimdiye kadar oynadığı 4 maçta rakip kalede fazla kendini hissettiremeyen temsilcimiz, Samsunspor maçında kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışacak. Anco Jansen, Emre Kılınç, Andaç Güleryüz'ün Samsunspor karşısında Boluspor'un ileri uçta en etkili silahları olacak.

KARADAĞ'DAN İYİ HABER GELDİ

Karşıyaka maçını ağrılar içinde tamamlayıp serçe parmağında kırık var denilen Alican Karadağ için Ankara'da yapılan tetkiklerde korkulan çıkmadı. Tecrübeli oyuncu Samsunspor maçı öncesi moralleri düzeltirken, Alican Karadağ sabah yapılan antrenmanda yer aldı .