​TOAR Yapı oyuncuları oynadıkları karşılaşmanın ardından Vos Cafe Restaurant misafir etti. 10'uncu Vetaranlar turnuvasında adım adım finale giden TOAR Yapı, maç yorgunluğunu Vos Cafe Restaurant'ta attı.

İlimizin nezih mekanlarından Sacit Kilitçi'nin işletmeciliğini yatığı Vos Cafe Restaurant, TOAR Yapı futbol takımını misafir etti. Bu sezon 10'uncu Ali Rıza Kahruman futbol turnuvasına renk katan Toar Yapı oynadığı karşılaşmalarla adını finale yazdıracağa benziyor. Toar Yapı, yorucu geçen maçlarla bir bir rakiplerini saf dışı bırakırken, kazanılan Cengiz Ay maçından sonra akşam yemeği yiyip yorgunluk attılar.

BU TURNUVAYA KATILIRKEN HEDEF YAPMAMIŞTIK

Futbolcuların katıldığı yemekte konuşma yapan Tolga Türkar, Güzel bir ortamımız var. Bu turnuvaya katılırken hedef yapmamıştık. Sadece TOAR yapı olarak sizlerin katkısıyla renk vermek istiyorduk. Şimdi şöyle geriye baktığımızda adımızı yarı finale yazdırdık. İnşallah sizlerin destekleri ile finale kadarda gitmek istiyoruz. Buraya kadar gelmişken hepinize teşekkür ederim. Maç sonlarında bir araya gelememiştik. Bu akşam hep birlikte bir yemek yiyelim dedik. Hepinize afiyet olsun. Bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyorum.” Haber Merkezi