Elit U19 Akademi Liginde Boluspor sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Pazar günü saat 15:00'de Karaçayır'da oynanan maçta Boluspor U19 takımı ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmada maçın son bölümlerinde Özgür Kazar'ın oyuna girmesiyle birlikte etkili bir görüntü verirken Furkan golüyle maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Boluspor U19 Akdemi takımı sahasında oynadığı ikinci karşılaşmayı da kazanmayı bildi. Adana Demirspor'u konuk eden temsilcimiz maçın hemen başlarında baskılı oyuna baslarken ilk golü de Mutlu Güler defansa baskı yaparak kazandığı topta kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakip defansı da zorlayarak geçip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

Bu golün ardından Boluspor U19 baskısını bireysel oyuncuların etkili oyunları ile rakibe hissettirirken Furkan,Mutlu,Alper ile net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Rakip Adana Demirspor baskıdan kendini kurtarıp maça ortak olmak isterken Boluspor U19 kalesinde arka arkaya pozisyonlar buldu. İlk yarı biterken de misafir takım beraberlik golünü Arda ile buldu soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda orta saha mücadelesi ile oyunu oynarken karşılıklı ataklarla gol aramaya çalıştılar. Oyunda rakibini çözemeyen Boluspor U19 , U17 takımdan U19 takımına çıkarılan geleceğin yıldız olarak gösterilen Özgür Kazar oyuna girince orta sahada tamamen üstünlüğünü takımına kazandırırken takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayan oyuncu oldu. Özgür'ün etkili oyunu karşısında pozisyonlar arka arkaya gelirken Furkan ceza sahası önünde topu önünde bulunca sert şutuyla takımı adına şık bir gol atarak Boluspor U19 takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca skoru koruyan Kırmızı Beyazlılar sahalarındaki ikinci galibiyeti alarak geçen haftaki Altınordu AŞ karşısındaki farklı mağlubiyeti unutturdular.