Haber Merkezi

Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında Antalyaspor mağlubiyetiyle kapatan Boluspor, 1,5 günlük izinin ardından gerçekleştirdiği antrenmanla Pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında kısa süren bir toplantı yapan Erginer, Antalyaspor maçında istediklerimizi sahaya yansıtamadık ve mağlup oldu. Ama artık geriye dönmenin bir anlamı yok. Artık önümüzdeki Elazığspor maçına odaklanmalıyız. Elazığspor maçını kazanıp deplasman serimizi sürdürmeliyiz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Eğer biz istediklerimizi sahaya yansıtırsak içeride ve dışarıda puan veya puanlar kazanabiliriz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dediği öğrenildi.

DAYANIKLILIK ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde aerobik dayanıklılık koşusu yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ana bölümünde ise kırmızı-beyazlılar teknik direktör Reha Ergine nezaretinde dar alan oyunları oynadı. Kırmızı-beyazlılar ise daha sonra antrenmanı stretching ile sonlandırdı.

Boluspor, ligin 14'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını yapacağı antrenman ile sürdürecek.