Sahasında galibiyet serisine devam etmek isteyen Boluspor beklenmedik bir puanla hayal kırıklığı yaşattı. İlk yarıda sahada bir varlık gösteremeyen ekibimiz ikinci yarıdaki müthiş futboluna rağmen 2-1 avantajını koruyamayınca son dakikada gördüğü penaltı golüyle haftayı bir puanla kapadı.
Boluspor Tavşanlı Linyitspor maçında taraftar desteğini alarak çıktığı maçta üç puanı hedefliyordu. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte ilk dakikalarda etkisiz olan Boluspor futbol olarak ilk yarıda bir varlık gösteremedi. Misafir takım Tavşanlı Linyitspor Murat Yılmaz'ın müthiş frikik golü ile 6'ıncı dakikada öne geçti.
Kırmızı-beyazlı ekibimiz şok golün ardından toparlanmaya çalışsa da istediği futbolu ilk yarıda sahada oynayamayınca devreyi de soyunma odasına mağlup giderek kapadı.
İkinci yarıya Teknik Direktör Oğuz Çetin'in hamleleri ile başlayan Boluspor, karşılaşmanın başlamasıyla birlikte futbolunu rakip sahada kabul ettirerek etkili bir oyun ortaya koymaya başladı.
Boluspor rakibi sahasına hapsetmesinin ardından zor anlar yaşayan Tavşanlı Linyitspor, Ali Güzaldal'ın ceza sahasında düşürülmesine engel olamayınca Boluspor penaltı kazandı.
Cafercan penaltı atışı ile beraberliği yakalayan ekibimiz ikinci gol için sağlı-solu ataklar geliştirdi. Alp'in rakip alanda kazandığı topla kendi imkanları ile tek tek rakipleri geçip oyuna ikinci yarı giren Cihan Yılmaz'a pas verdi ve Cihan topa gelişine sert bir vuruşla Tavşanlı Linyitspor ağlarını havalandırdı. Maçta da takımını 2-1 öne geçirdi.
Kırmızı-beyazlılar öne geçmenin avantajını değerlendirirken sahanın da her yerinde Boluspor vardı. Tamamen istediklerini yapan ekibimiz maçın son bölümlerinde defansın arkasına atılan topun kontrolünü kaçırınca Hakan Arslan yaptığı hareket sonrasında maçın hakemi tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterince Boluspor sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.