Asistleri ile sahneye çıkan İsmail Haktan Odabaşı, ilk golde Emre Kılınç'a üçüncü goldede AleksandarPrijovic alda at dercesine verdiği paslarla galibiyete etki yapan oyuncu oldu.Ligin ikinci yarısı için farklı bir İsmail Haktan izleyeceksiniz mesajını veren kaptan, bu haftaki performansı ile forma yarışınında kızışacağını gösterdi.

Orduspor karşısında oyunda kaldığı süre içerinde katkısını yapan Kaptan İsmail Haktan'ın karşılaşmaya iyi konsantreolduğu görüldü. Daha önceki maçlarına nazaran Orduspor maçında verdiği paslar ve attırdığı gollerle ikinci yarı lig de ‘Başka bir İsmail göreceksiniz' diyerek futbolu ile mesaj veren kaptan, Emre Kılınç ve AleksandarPrijovic'e attığı asitlerle gollerin gelmesini sağladı.

Birçok atakta AleksandarPrijovic'e attığı paslarla dikkat çeken İsmail Haktan Odabaşı, iki pozisyondada gole çok yaklaşan oyuncu oldu. Kamp devresini iyi geçirdiği görünen kaptan İsmail, takıma yapılan takviyelere rağmen ben bu formayı vermem diyerek performansını en üst seviyelere çıkarırken, ikinci yarıda takıma daha çok katkı yapacağa benziyor.