Teknik Direktör Besim Durmuş'un antrenmandaki değişiklikleri dikkatlerden kaçmadı. Sahasında Gaziantep Belediyespor maçını oynamaya hazırlanan ekibimizde, Pazar günü kimin forma giyeceği de merek konusu oldu.
Kadroya yapılan takviyelerin ardından Gaziantep Belediyespor maçında kimin sahaya çıkacağı merek konusu olurken, adeta antrenmanlarda forma savaşı yaşanıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş'un yapılan çalışmalarda ser verip sır vermezken, tüm oyunculara aynı yaklaşımda bulunduğu gözlemleniyor. İkinci yarıda yapılan takviyelerle hemen hemen her mevkinin alternatif oyuncularının çoğalması sonrası, formada adeta aslanın ağzında olduğunu gösterdi.
Yapılan çift kalede tüm oyuncularını karışık kadrolarda oynatarak performanslarının artırılması yönünde bir taktik deneyen Teknik Direktör Besim Durmuş, saha da bulunan her iki takımdaki 11'lerine karışık yelekler giydirerek Gaziantep Belediyespor maçında kimin sahaya çıkacağını da belli etmedi.Tüm oyuncularına aynı mesafe de duran Teknik Direktör Besim Durmuş, yapılan çift kale maçta aceleci olmamaları yönünde uyarılarda bulundu.
Pazar günü zor bir karşılaşma oynayacaklarını antrenmanda ifade eden Teknik Direktör Besim Durmuş, Sakin ve rahat oynayın. Kontrollü oynayın” diyerek uyarılarını sıklaştırdığı göründü.