Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi örnek bir uygulamaya imza atarak, çalışan memnuniyeti çalışmaları kapsamında hizmet alımı suretiyle çalışan şirket personeli ile yönetim kadrosunu bir araya getirdi.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yemekhane salonunda yapılan programa Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, İdari ve Mali Hizmetler Başkanları ile Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Hastane Yöneticileri de katıldılar. Tüm şirket çalışanlarına küçük hediyelerin verildiği toplantıda personel şeflerine çiçek takdim edildi.
Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen yaptığı konuşmada ‘'10 yıl öncesinde hastanelerimizde hasta memnuniyet oranı %30 larda iken özverili çalışmalarla bu oran günümüzde %70'lere yükselmiştir. Bu yükselişte iş yükünüz fazla olduğu halde, halkımıza hizmet için ortaya koyduğunuz benzersiz özveri her türlü takdirin üzerindedir. Halka hizmet, Hakka hizmettir” düşüncesiyle çalışmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Siz değerli çalışanlarımızın memnuniyeti de bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Sorunlarınızın çözümünde her zaman yanınızda, yanı başınızda olmaya gayret edeceğiz. Sağlıkta dönüşüm hedeflerimizi, vizyonumuzu beraber oluşturmaya çalışacağız. Bu duygularla hepinize sevgilerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.'' dedi