Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakaları önceki gün oynanan müsabakalar ile tamamlandı. 2013-2014 sezonunda İlimizi BAL Liginde temsil eden Mudurnuspor, baraj müsabakasında hafta sonu Bolu Atatürk stadyumunda bu sene Bolu Amatör Lig şampiyonu olan Kıbrıscıkspor ile Pazar günü karşı karşıya gelecek.
Bolu ASKF İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda Mudurnuspor-Kıbırscıkspor baraj müsabakasının saati ve tarihi belli oldu. 2014-2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde yer alacak takımın/takımların belirleneceği baraj müsabakaları hafta sonu oynanacak müsabakalarla belirlenecek. Bu sezon ilimizi BAL Liginde temsil eden Mudurnuspor, 2013-2014 sezonunda Bolu Amatör Küme Lig şampiyonu olan Kıbrıscıkspor ile Pazar günü saat 13:00'de Bolu Atatürk Stadyumunda baraj müsabakası oynayacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Mudurnu sporseverler maçı A Tribünde ve Kıbrıscık sporseverler ise B Tribününden izleyecek. Gerçekleştirilen toplantıda bu karşılaşmayı izlemeye gelen sporseverler maça meşale, torpil ve bozuk para sokamayacak. Ayrıca maça alkollü gelen taraftarlar ise maça alınmayacak.
Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Mudurnuspor-Kıbrıscıkspor maçına Bolulu sporseverler ve ilimizin protokolü davet edildi.