Filenin Sultanlarından Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Murat Semercioğlu, Arzu Aydın, Takım Menajeri Behçet Erdoğan, Teknik Direktör Gökhan Çokşen sporcularla Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

FİLENİN SULTANLARI TECRÜBELİ TEKNİK DİREKTÖRE EMANET

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Bolu Belediyespor'un yeni sezondaki antrenörü Gökhan Çokşen konuşmasında Boluspor'un 1. Lige çıkması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.Tecrübeli teknik direktör Çokşen, birçok 1.lig ekiplerinde yıllarca başarıyla çalıştı. Çokşen, Milli takım genç ve yıldız takım antrenörlüğü, Galatasaray Bayan A-takımında, Ataşehir Bayan voleybol takımında, Gaziantep Şahinbey Bayan Voleybol takımda ve birçok lig kulüplerinde görev yaptı.

“İNŞALLAH BOLU'DA VOLEYBOLU DAHA ÇOK KİŞİYE SEVDİRİRİZ”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, Arkadaşlarımız, gençlerimiz, sporcularımız, yol arkadaşlarımız, ben öncelikle bu nezaketinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bolu önümüzdeki dönemde üniversite spor, üniversite ve turizm kenti olacak. Bizim bütün çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Bütün spor branşlarının kamp merkezinin Bolu'da olmasını istiyoruz. Voleybol takımını Bolu'da izlemeye daha çok aileler geliyor bu beni çok sevindiriyor. İnşallah Bolu'da voleybolu daha çok kişiye sevdiririz. Bolu daha iyiye, daha güzele gidecek” dedi.

“BOLU, SPORUN BAŞKENTİ OLACAK”

Spor alanının Bolu Belediyesi için çok ayrı bir öneme sahip olduğuna değinen Başkan Yılmaz Bu güzelliklerin üzerine birçok yeni güzellikler konulacak. Amacımız; insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşaması ve Bolu'da yaşamaktan dolayı gururlu olmasını sağlamaktır. Gençlerimize, çocuklarımıza, isteyen herkese, her yaşta insanımıza spor yapma imkanını sunmayı biz asli görevimiz olarak görüyoruz. Sizden yeni sezonda başarı bekliyoruz. Başarısız olsanız da biz sizin yanınızdayız. Spor demek sağlık demek. Bolu sporun başkenti olacak. İnşallah Bolu'da yaşayan herkes huzurlu ve sağlıklı olacak.” dedi.

HEDEF 1.LİG

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederek, 2014-2015 sezonunda takımımız çok güçlü çok güzel bir kadro ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah Bolu Belediyespor bu takımla 1.Lige çıkar. Bolu'yu en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.