FİLENİN SULTANLARI PODYUMA ÇIKIYOR

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan ve tamamen yenilenen kadrosu ile şampiyonluğun güçlü adaylarından biri haline gelen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk idman öncesi dün Rich Kafe'de düzenlenen kahvaltı ile 2014-2015 sezonunun startını verdi.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımına yeni sezon öncesi Rich Cafe sahibi Ramazan Zengin sabah kahvaltısı verdi. Takıma Süper Ligde oynayan Milli Oyuncular ile birlikte birçok önemli ismi katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yeni sezonun startını da verdi. Kahvaltıya Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı şube başkanı Gökhan Yaman, takım menajeri Behçet Erdoğan, Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı hocası Gökhan Çokşen ve takım oyuncuları katıldı. Yeni oyuncuların oldukça neşeli oldukları ve çabuk kaynaştıkları gözlendi.

SPORDAKİ BAŞARINIZ BOLU'NUN DA BAŞARISI OLACAK

Bolu Rich Cafe İşletme sahibi Ramazan Zengin, Bolu Belediyespor Bayan Voleybolu Takımına verdiği kahvaltıda yeşil-beyazlı oyunculara birde indirim kartı takdim etti. Zengin, verdiği kahvaltıda yaptığı açıklamada Bolu'da spor diyince ilk akla sadece Boluspor geliyordu daha önceden. Son zamanlarda Gökhan Beyin ve ekibinin yaptığı çalışmalarda Boluspor'un yanında alternatif olarak hangi spor alanında Bolu kendini tanıtacak ve gelecekte iddialı olacak bir spor dalı oluşturdular. Çok ciddi bir ekip kurduğunu da bugün gördük. Dolayısıyla bizde bu zaman içersinde elimizden geldiği kadarıyla maddi ve manevi desteği kendilerine sağlayacağız. Sizleri mekânımızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha çok bir araya geleceğiz. Spordaki başarınız Bolu'nun da başarısı olacak. Ben bu süreçte sizlere başarılar diliyorum. Sizler Bolu'nun başarısı için ter dökeceksiniz bizde sizlere destek olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum geldiğiniz için” şeklinde konuştu.