Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda play-off mücadelesi veren takımımız Bolu Belediyespor, ilk devrenin son maçında hafta sonu sahasında Sakarya Hendek takımını konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen maçta takımımız salondan 3-2 galip ayrıldı.

Bayan Voleybol takımımız ilk devrenin son maçında sahasında Sakarya Hendek takımı ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Bolu'nun Sultanları, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın ardından skora denge getiren ve başa baş giden mücadelenin ikinci teknik molasına bu kez Sakarya Hendek takımı 16-14 önde giren taraf oldu ve önde götürdüğü bu seti de 19-25 alarak takımımız karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci seti de oldukça çekişmeli geçti. Manşet almakta ve servis atmakta zorlanan takımımız birinci ve ikinci teknik molalara önde girerek maçın ikinci setini 25-21 alarak skoru 1-1'e getirdi. Mücadelenin üçüncü setine iyi başlayan ve ikinci teknik molaya da önde giren filenin sultanları setin son bölümünde oyundan düşünce rakip takım arka arkaya sayılar alarak aradaki farkı kapatıp geriden gelerek bu seti 23-25 alarak takımımız karşısında 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın dördüncü setinde iyi bir oyun ortaya koyan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız bu seti 25-10 kazanarak skoru 2-2'ye getirdi ve maçı taybrek setine taşıdı. Maçı hangi takımın kazanacağını belirleyen taybrek setinde iyi servis atan ve iyi hücum yapan taraf olan Bolu'nun Sultanları bu seti de 15-7 alarak salondan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Bu maç ile birlikte ilk devreyi tamamlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız ikinci devrenin ilk maçını 10.01.2016 Pazar günü saat 13:00'de Ankara'da TVF Spor Lisesi ile karşı karşıya gelecek. Haber Merkezi