Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Pursaklar V.İhtisasspor maçını kazanarak grup liderliğine yüklesen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Pazar günü İstanbul'da oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor.

Ligde şampiyonluk yoluna namaglup ve lider olarak giden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı hafta sonu oynayacağı zorlu ve kritik İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımın antrenmanını Şube Başkanı Gökhan Yaman ve takım menajeri Feridun Türedi izledi. 17 Temmuz Spor salonundan gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı yapan tecrübeli hoca Gökhan Çokşen'in oyuncularına Önümüzde birçok zorlu maç bizleri bekliyor. Biz maçlarımıza maç maç bakacağız ve hazırlanacağız. Artık geride kalan 6 haftaya dönmemizin bir anlamı yok. Şuanda bizim tek hedefimiz ve düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı. Rakibimiz genç bir kadroya sahip. Onun için çok çalışıp, iyi konsantre olup bu maçtan da en iyi sonucu alıp camiamızı sevindirmeyiz. Bunu yapabileceği gücümüz de var. Sizlere güveniyorum” dediği öğrenildi.

KONDİSYON VE MAÇ TAKTİĞİ ÇALIŞTILAR

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan filenin sultanları, açma germe hareketlerinden sonra antrenör Gökhan Çokşen ve Behçet Erdoğan nezaretinde kondisyon antrenmanı yaptı. Yarım saat süren kondisyon antrenmanından sonra yeşil-beyazlılar iki gruba ayrılarak maçın taktik antrenmanını yaparken, antrenmanın son bölümünde ise oyuncular uygulamalı voleybol maçı yaptı. Antrenör Gökhan Çokşen, antrenmanı zaman zaman durdurarak oyuncularının hatalarını bire bir anlatırken, istediklerini yapamayan oyunculara ise değişik cezalar verecek oyuncularını nazik bir dille uyardı. Filenin sultanları yaklaşık 2,5 saat süren antrenmanı soğuma hareketleriyle sonlandırdı.