Bayanlar 2.Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı deplasmanda karşı karşıya geldiği Mersin Pamukspor takımını 3-1 mağlup etti. Filenin Sultanları aldığı galibiyetle puanını 29'a yükseltti.
Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 20.haftasında deplasmanda Mersin Pamukspor takımı ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta sahasında Pursaklar V. İhtisas takımına 3-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar deplasmanda karşı karşıya geldiği Mersin Pamukspor takımını 3-1 mağlup ederek iki hafta sonra 3 puanla tanıştı.
SULTANLAR SONRADAN AÇILDI
Maça iyi başlayan filenin sultanları ilk seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti. (0-1) Maçın ikinci setine kötü başlayan ve serviste yaptığı bariz hatalarla rakibine sayılar veren Bolu Belediyespor, bu seti 25-15 kaybetti ve Mersin Pamukspor skoru 1-1'e getirdi. (1-1) Maçın üçüncü setince ise maç kıran kırana geçti. Bir süre önde götürdüğü maçı tam kazandım derken, yapılan bariz hatalar sonrası rakibine sayı veren yeşil-beyazlılar bu seti zorda olsa 26-24 kazandı.(1-2) Maçın dördüncü setinde ise oyuna iyi başlayan ve bu setten öncesi son iki sette yaptığı hataları yapmayan Bolu Belediyespor bu seti de 25-19 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı ve iki haftanın ardından 3 puanla tanıştı.