Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin 20.haftasında deplasmanda Ataşehir BLD. Spor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 3-0 kazanmasını bildi. Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, aldığı bu galibiyetin ardından haftaya sezonun final karşılaşmasını oynayacağı Halkbank maçına odaklandı.

Haber Merkezi

Sezon başı koyduğu hedef doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 20.haftasında kendi sahasında oynadığı maçta rakibi Ataşehir BLD. Spor'u 3-0'lık net skorla mağlup etti.

17 Temmuz Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman ve birçok Bolulu sporsever izledi.

Karşılaşmaya arzulu ve istekli başlayan yeşil-beyazlılar, ilk sette rakibine sadece 5 sayı şansı tanıdı. Bolu Belediyespor seti, 25-5 gibi farklı skorla alarak rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Her iki takımda maçın ikinci setinin sonuna kadar başa baş oyun ortaya koydu. Bolu Belediyespor karşılaşmanın ikinci setini de 25-23 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın 3.setinde ise ilk setteki oyununu ortaya koyan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı baştan sona üstün götürdüğü bu seti de 25-14 kazanarak skoru 3-0 yaptı ve salondan 3-0'lık net skorla galip ayrıldı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 21.haftasında sahasında 14 Mart Cumartesi günü saat 14.00'da Halkbank ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın skoru ligin liderini tayin edecek.