Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. 17 Temmuz Spor Salonunda Karayolları'nı konuk eden yeşil-beyazlılar rakibini 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 5'e çıkarttı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 5.haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Karayollarıyla karşı karşıya geldi. 17 Temmuz spor salonunda oynanan maçı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir, Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Semercioğlu, Burak Balaban, İlker Aktaş, Arzu Aydın ve birçok sporsever izledi.

İlk sette maça oldukça etkili başlayan Bolu Belediyespor, servis atışından Gökçe ile arka arkaya kazandığı sayılarla farkı bir anda 5'e çıkartı. Daha sonra toparlanmaya çalışan Karayolları farkı indirmeye çalışsa da ilk teknik molaya yeşil-beyazlılar 8-4 önde girdi. Molanın ardından arka arkaya sayılar bulan Bolu Belediyespor, aradaki farkı korumaya çalıştı ve ikinci teknik molaya da 16-14 öne girdi. Setin son bölümünde rakibe sadece 2 sayı veren Bolu Belediyespor bu seti 25-16 kazanarak rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci seti karşılıklı sayılarla başladı. Her iki takımda servis atışından sayı kaybederken, ilk teknik molaya Bolu Belediyespor 8-5 önde girdi. Molanın arından oyuna ağırlığını koyan ve Alino ile arka arkaya sayılar kazan yeşil-beyazlılar aradı farkı bir anda 6 sayıya çıkartı. Güzel oyununu devam ettiren Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-14 öne giren taraf oldu. Bu setin son bölümünde ise oyunu bir an olsun bırakmayan ve Bahar, Gökçe, Deniz, Alino ile sayılar bulan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-18 kazanarak skoru 2-0'a getirdi.

Maçın üçüncü setine rakip takım Karayolları iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Bir anda maçtan kopan ve arka arkaya sayılar kaybetmeye başlayan Bolu Belediyespor rakibine arka arkaya sayılar verdi ve ikinci teknik molaya 16-13 geride girdi. Bu setin son bölümünde taktik değişikliği yapan tecrübeli hoca Alino ve Gökçe'yi oyundan alırken, Ceren ve Kübra'yı oyuna dahil etti. Oldukça çekişmeli geçen bu sette her iki takımda birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, bir anlık konsantre kaybı yaşayan Bolu Belediyespor bu seti 28-26 kaybederek rakibine seti verdi ve skor 2-1 oldu.

Maçta üçüncü seti kaybederek rakibine 1 set veren Bolu Belediyespor, karşılaşmanın dördüncü setine hızlı ve istekli başladı. Arka arkaya kazandığı sayılarla rakibine adete göz açtırmayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-3 öne girdi. Rakibi karşısında bu sette her zamanki oyunu ortaya koyan filenin sultanları ikinci teknik molaya da 16-13 öne girdi. Oyundan bir an olsun düşmeyen ve Deniz, Bahar, Alino, Duygu ile arka arkaya sayılar kazanan filenin sultanları bu seti de 25-17 kazanarak skoru 3-1 yaptı ve salondan 3-1 galip ayrıldı.