Esentepe Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile okul öncesi öğrenciler arasında 6 aydır her hafta düzenli olarak yapılan etkinlik ile kuşaklar arası ilişkiler güçlendiriliyor. Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencileri ile Kurum Müdürü Orhan Demirer'e etkinliğe verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek projenin amacına ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yapılan açıklamada, Çocukların bu karşılıklı etkileşim sonucunda duygu, tecrübe, bilgi ve beceri paylaşımlarının artırılmasını sağlamak, ülkemizde yaşlı ve genç kuşağa yönelik olumlu algı oluşturulmasını ve dolayısıyla kuşaklar arası ilişkilerin güçlendirilmesini sağlamak, Huzurevi sakinlerinin rutinden çıkıp, çocuklarla birlikte eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak, yaşlılar ve çocukların psikolojik olarak iyi oluş düzeylerinin yükselmesini sağlamak, çocukların güçlü bir kişilik geliştirmelerini sağlamak, ebeveynler başta olmak üzere tüm kesimlerde kuşaklar arası dayanışma ve yaşlılar ile ilgili farkındalığı artırmak, çekirdek aile içerisinde yaşayan, yaşlılar ile etkileşimi olmayan çocukların, yaşlılar ile birlikte hayata hazırlanmalarını sağlamak” ifadelerine yer verildi.

Program sonunda projeyi hazırlayan okul öncesi öğretmeni Nejla Soyaydın ve okul yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür edildi. geredemedyatakip