.
Konuyla ilgili bir spor programına katılan Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ve Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Ferhat Kiraz, konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
KAYA SÜPER LİG TAKIMLARINDAN BİRİ OLMAZSA…”
Yıldız oyuncu Ferhat Kiraz için Süper Lig takımlarından biri olmazsa Boluspor'da oynamaya devam eder” diyen tecrübeli teknik adam Bahri Kaya Ferhat için Bursaspor dışında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor ve Antalyaspor kulübü de bizimle iletişime geçti. Bu 3 kulüp dışında Ferhat'ı isteyen Bank Asya takımları da var ama Ferhat Bank Asya'dan hiç bir takıma gitmez. Eğer olur da Süper Lig takımlarından biri olmazsa Boluspor'da oynamaya devam eder. Ama Bursaspor kulübü ve Medical Park Antalyaspor'un oyuncumuz Ferhat Kiraz ile ciddi anlamda ilgilendiğini söyleyebilirim” dedi.
KAMAT GÖRÜŞMELER DEVAM ETMEKTE”
Boluspor ile görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Kamat, Ferhat Kiraz için, kulübü ile görüşmelerimiz şu anda için hala devam etmekte. Henüz bir anlaşmaya varılmadı. Basında anlaştığımıza dair çıkan haberlerin şu an için gerçekliği yoktur ve böyle bir anlaşma olmadığı için çıkan rakamlar da doğru değildir. Ferhat ile bizden başka kulüpler de ilgileniyor. Ama biz çalışmalarımızı yoğunlaştırmış durumdayız ve bu görüşmeler henüz rakamsal duruma gelmedi” dedi.
KİRAZ GÖRÜŞME AŞAMASINDAYIZ DAHA…”
Fransa Milli Kampı'nda olduğu için gelişmelerden biraz habersiz kaldığını söyleyen Ferhat Kiraz ise Kulübümün, Bursaspor ile görüştüğü haberleri doğrudur ama şu anda ortada sonuçlanmış bir konu yok. Bu yüzden Bursaspor ile anlaştığım yönündeki haberler doğru değil. Görüşme aşamasındayız daha. Olabilir de, olmayabilir de. Şu an bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.
“GÖRÜŞMELERDEN HABERİM YOK”
Bir kaç takımın kendisini istediğini söyleyen Kiraz Bursaspor'un dışında, Antalyaspor, Orduspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da kulübüm ile iletişime geçtiğini biliyorum. Ama detayları bilmiyorum. Çünkü ben şu anda Fransa'da Milli Takım kampındayım ve kulübümden uzağım. Bu yüzden görüşmelerden pek fazla haberim yok. Biraz uzak kaldım. Kamptan döndükten sonra inşallah her şey sonuca ulaşır” dedi.
“SÜPER LİG OLMAZSA…”
Hedefine de değinen Kiraz; Benim asıl hedefim öncelik olarak Süper Lig takımlarından birinde oynamak. Süper Lig olmazsa 1 yıl sözleşmem var ve Boluspor ile devam edebilirim” diyerek sözlerini bitirdi.