Günlerdir süren Ferhat Kiraz belirsizliği sona erdi. Genç oyuncu Bursaspor'la prensipte anlaşmaya vardı. Dün Bursa'ya giderek prensipte anlaşmaya varan Ferhat Kiraz, Boluspor'a anlayışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bursaspor yönetimi ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarlı bir şekilde istediği Ferhat Kiraz sonunda yeşil beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Bursaspor yönetimi hem Ferhat hem de Boluspor'la anlaşma sağladı. 23 yaşındaki sol açık Boluspor'da geride bıraktığımız sezonda 2 bin 637 dakika forma giydi. Yetenekli futbolcu oynadığı 31 maçta 12 gol kaydetti.
GÖRÜŞME BURSA'DA YAPILDI
Ferhat Kiraz dün Bursa'ya giderek yeşil beyazlı ekiple bir görüşme gerçekleştirdi. Bursaspor yönetiminin Boluspor ile el sıkışmasının ardından Ferhat'ta görüşme için Bursa'ya gitti. Özlüce Tesisleri'nde yönetimle bir araya gelen yetenekli futbolcunun tesisleri gezdikten sonra Bursa'dan ayrıldığı öğrenildi. Ferhat'ın pazartesi günü Bursa'ya giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
TWİTTER'DAN DUYURDU
Genç oyuncu Bursaspor'a transferini sosyal paylaşım sitesi twitter'dan duyurdu. Bursaspor ile prensipte anlaştıklarını ve resmi imzaları pazartesi günü atacaklarını ifade eden Ferhat, "Bursaspor'la prensipte anlaşmış bulunmaktayım. Resmi imzalar Pazartesi atılacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum. Boluspor'a da transferimdeki anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
HEM PARA HEM TOPÇU GELECEK
Bursaspor ile anlaşan Ferhat Kiraz'dan Boluspor'un kasasına 700 bin lira girecek. Fakat bu paranın yüzde 30'u anlaşma gereği Gençlerbirliği'ne ödenecek. Ayrıca Bursaspor'dan bir tanede futbolcu alacağız.
Ferhat Kiraz resmen Bursaspor'lu olurken ekibimizde bu transferden kazançlı çıktı. Transferi için bugüne kadar 1 milyon liradan 1 kuruş indirim yapmayan Boluspor yönetimine Bursaspor yönetimi 700 bin lira para ve bir futbolcu teklif etti.
Hemen toplanan yönetim Bursaspor'un bu teklifini masaya yatırdı ve teklifi uygun buldu. Boluspor yönetimi Bursaspor'a 4 futbolcu isimi gönderdi. Şimdi Bursaspor Boluspor'un ismini verdiği bu 4 kişiden birini Boluspor'a gönderecek.