Bolu Fenerbahçeliler Derneği Boluspor basketbol takımına maç sonunda yemek verdi. TBBL'de ilk karşılaşmasını farklı kazanarak lige moralli giriş yapan Boluspor basketbol takımı, Bolu Fenerbahçeliler Derneği'nin jesti ile karşılaştı.
Ankara Anadolu Basket takımı ile karşılaşan Boluspor Basketbol takımı maçı baştan sona üstün getirerek farklı bir galibiyet alırken oynanan oyunda camiayı mutlu etti. Alınan galibiyetten dolayı Basketbol takımının yanında olan Bolu Fenerbahçeliler Derneği karşılaşma sonunda yemek vererek Boluspor basketbol takımını kutladı. Yemeğe Boluspor Yönetim Kurulu üyesi İlker Aktaş, Basketbol Şubesi Yürütme Kurulundan Cağatay Özakdaş, Fenerbahçeliler Derneğin Yöneticisi Niyazi Kaya, Boluspor Basketbol Şube Yöneticisi ve Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selcuk Zorlu, Basketbol Koçu Atalay Gemen ve yardımcıları ile basketbolcular katıldı.
KAYA; TEBRİK EDİYORUM”
Bolu Fenerbahçeliler dernegi adınan konuşmaya yapan Niyazi Kaya şunları söyledi; Ben öncelikle bu çocuklara teşekkür ediyorum. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Biz geçen seneden başladık bu organizasyonu yapmaya. Bu çocuklar maçları kazandığı sürece, biz desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bu yemek, her zaman devam edecektir ve geleneği her zaman sürdüreceğiz. Ben yemeğimize katılan yöneticilere, antrenörümüze, hocalarımıza ve bu çocuklara canı gönülden teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”
SELÇUK ZORLU; DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Niyazi Kayanın ardından Boluspor Basketbol Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçeliler Dernegi Başkanı Selcuk zorlu da şunları ifade etti; Öncelikle takımımızın aldığı galibiyetten ve sergilediği mücadeleden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Bizim için anlamlı ve güzel bir galibiyet oldu. Grubumuzun en güçlü takımlarından birini mağlup ettik. İyi bir oyunla mağlup ettik. Fenerbahçeliler Derneği olarak ta, desteğimiz zaten devam edecek. Boluspor Basketbol Takımı, Bolumuzun tek profesyonel basketbol takımı. Onun için biz biraz daha üzerinde duruyoruz. Destek vermeye çalışıyoruz. Yeni sezona merhaba dedik. Aramıza yeni katılana oyuncularımız var. Giden oyuncularımız oldu. Yani bir kadroyla, yeni bir hocayla bu sezona başladık. İnşallah iyi ve güzel bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. Taraftarlarımızın da verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim için moral oldu. Bu moralle önümüzdeki hafta Çankırı deplasmanına gidiceğiz. O maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.”