Bolu 'da Futbol ve yüzme branşlarda hizmet veren Fenerbahçe Spor Okulu yaza merhaba dedi.

Geçen sene Bolu'da faaliyete geçen ve genç yetenekler arayan Fenerbahçe Spor Kulübü Yaz Spor Okulları'nda kayıtlar devam ediyor. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve Birçok öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Fenerbahçe Spor Okulları'nda bu yıl 2 branşta eğitim veriyor. Kalıcı konutlarda üstü açık halı sahada yaza merhaba diyen Fenerbahçe Spor Okulu bu yılki yaz etkinliklerine devam ediyor. İddialı olduklarını belirten Tesis Müdürü Bülent Soysal, tecrübeli antrenör eşliğinde kapsamlı kulüp seçmelerine katılacaklarını söyledi.

Fenerbahçe yaz okulu olarak geçen seneden beri hizmet verdiklerini söyleten Tesis müdürü Bülent Soysal Fenerbahçe spor kulübü ile organize şekilde çalıştıklarını söylerken. Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları olarak; En önemli ve değerli varlığımız olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak bizlere büyük mutluluk vermektedir” dedi. Gelişen ve değişen dünya yapısı ile Fenerbahçe Spor Okulu olarak bizde bu değişimin bir parçası olmuş bulunmaktayız. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan kulübümüze yetiştirmekte olduğumuz sporcu adaylarına profesyonel sporun gereklerini öğretmeyi bir ilke olarak kabul etmiştir.

Tüm genç sporcu adaylarını, Fenerbahçe Spor Kulübü farkı ile eğitim almaları için aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız diyen soysal "Yüzme branşında 8 futbolda ise 8 toplam 16 uzman hoca kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu an Futbol okulunda 70 öğrenciye hizmet verirken yüzmede ise 170 öğrenci sayımız var" Öğrencilerimiz servis ile evinden alınıp antrenmanlar bitiminde servis ile eve bırakılmaktadır" diyen soysal "Fenerbahçe spor okulları bünyesinde yaz kayıtlarımız hızla devam ediyor. Kayıtlarımıza 5 yaşından itibaren her yaştaki çocuklarımız almaya devam ediyoruz" dedi. Haber Merkezi