3 Nisan 2013 Çarşamba günü Bolu Fenerbahçelilier Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve Dernek Üyeleri Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'ı ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'ın makamında gerçekleşen ziyarette Fenerbahçeliler Derneği ile yapılmış ve yapılacak projeler hakkında görüşme gerçekleştirildi. Görüşmenin ardından Fenerbahçeliler Derneği Başkanı, Recep Alpdoğan'a plaket takdim etti.
Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ve işbirliği ile Fenerbahçeliler Derneği ‘nin gerçekleştireceği projelerden bazıları şunlardır:
1- Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile işbirliği yapılarak Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile 40-50 civarında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş taraması yaptırılması, diş macunu ve diş fırçası dağıtımı.
2- Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin, Fenerbahçeliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Sinema etkinliğinde sinemaya götürülmesi.
3- Trafik haftasında belirlenecek olan ilkokul/ortaokulda trafik kuralları hakkında eğitim verilmesi ve kırtasiye yardımı.
4- Özürlüler sınıfının yer döşemesi işi.