Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle TSO Başkanı Türker Ateş'i ziyaret etti.
Göreve gelen Türker Ateş'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, İlimiz için son derece önemli bir kurum olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın başına gelen Ateş'in bu görevi tüccar ve sanayicilerimiz açısından en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını belirtti.
Ülkemizin en güzide kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe'nin Bolu'daki temsilcilerinin kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Türker Ateş, Biz de sizler gibi gönüllülük esasıyla çalışıyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yürüttüğünüz faaliyetleri basından takip ediyoruz. Birlikte güzel çalışmalar, projelerin altına da imza atabiliriz. Kulüplerin çok özel bir durumu var. Birçok konuda görüş ayrılıkları olmasına rağmen, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş taraftarlığı söz konusu olduğunda hepsi aynı safta ve paydada yer alabiliyorlar. Aynı birlik ve beraberliği İlimizde de tesis etmemiz lazım. Bolu'muzun sorunları, gelişimi ve kalkınması için hepimizin aynı yönde hareket etmesi gerek” dedi.
Dernek olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında Başkan Türker Ateş'e bilgiler aktaran Dernek Başkanı Selçuk Zorlu, Bizler sadece birlikte maç izleyen bir topluluk değiliz. Birçok alanda sosyal sorumluluk faaliyetleri yürütüyoruz. Bugüne kadar eğitime destek vermek için okul boyama işleri yaptık. Sinemaya hiç gitmemiş çocuklarımızı sinemayla tanıştırdık. Önümüzdeki günlerde bir sağlık taraması da başlatacağız. Asıl önemlisi, otistik engelli çocuklara yönelik bir okul projesi üzerinde çalışıyoruz. Şuanda araştırmalarını yapıyoruz. Veri toplamaya çalışıyoruz. Dernek olarak Bolu'da bu alanda kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Söz konusu girişimlerinden dolayı Dernek Yönetimini tebrik eden Türker Ateş, böyle anlamlı ve özel projelerin İlimiz adına önemli ve sevindirici olduğunu kaydederek Yeter ki böyle projeler üretilsin. Kurumlar nezdinde de bu projenin fizibilitesi, fonlaması gibi konularda araştırma ve yönlendirmeler yaparız. Elimizden gelen bütün desteği sizlere vermeye hazırız” ifadelerinde bulundu. Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Selçuk Zorlu, Başkan Türker Ateş'e Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. yılı anısına 1907 adet bastırılan hatıra pullarından bir adet takdim etti.