19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayram'ı olması dolayısıyla CHP İl Örgütü tarafından düzenlen Cici Taksi üst geçidinin oradan başlayıp Valilik önüne kadar yapılacak olan Fener Alayı'na tüm vatandaşlar davet edildi.

Haber: Emrah ÖGET

Gündemde, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bolu'ya gelecek olmasından dolayı AKP Teşkilatı tarafından CHP ve diğer parti bayraklarının toplanması konusu CHP kanadı tarafından büyük tepkilere neden olurken CHP Milletvekili Tanju Özcan ve İl Başkanı Kazım Karsu konuyla ilgili sert açıklamalar yapmıştı.

“EN AĞIR TEPKİYİ VERELİM”

Tanju Özcan yapılacak olan Fener Alayı'na tüm vatandaşları davet ederken şunları söyledi; Ben diyorum ki; Bolululara gelin bu yapılan haksızlıklara, hukuksuzluklara, baskılara karşı, yarın(Salı) akşam milli bayramımız münasebetiyle yapacağımız Fener Alayına katılarak, elimizde bayraklarla bunlara en ağır tepkiyi verelim. Biz Salı akşamı saat 20.30'da Cici Taksi alt geçidinin orada toplanıp, valilik önüne fenerlerimizle birlikte, bayraklarımızla birlikte coşkulu bir şekilde yürüyeceğiz. Tüm Bolulu hemşerilerimizi hangi partiye mensup olursa olsun Milli Bayramımızı kutlamaya, Fener Alayımıza katılmaya davet ediyorum”