Bolu Milletvekili Avukat Fehmi Küpçü, siyasi, ekonomik ve aktüel haber dergisi ‘Time Dergisi' okurları tarafından Yılın En Başarılı Milletvekili” seçildi.
Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik Time Dergisi'nin ülke genelinde yaptığı ankette Fehmi Küpçü, en başarılı milletvekilliğine layık bulundu.
10 yıldır siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle gündemin nabzını tutan Time Dergisi'nin okurları elektronik, posta, mektup ve anketlerle her yıl Türkiye'ye hizmet edenleri belirliyor.
Time Dergisi yıl da Yılın En'leri” arasında yer alan Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini ve Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını” ödüllendirecek.
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de, aynı derginin; "Hangi Bolu milletvekilinin çalışmalarından memnunsunuz?" başlıklı anketinde en fazla oyu alarak birinci gelen isim oldu.
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Layık görüldüğümüz bu ödül, yürüdüğümüz hassas yoldaki haklılığımızı da gösteriyor” dedi.
Ödülün kendisi için büyük bir anlam taşıdığını anlatan Ak Parti Bolu Milletvekili Küpçü, Bu ödül, memleket adına yürüdüğümüz ince yoldaki doğruluğumuzu gösteriyor. İlim, ilçem ve ülkem adına daha çok çalışmamız için de bizlere bir anlamda kamçı oluyor, motive ediyor” şeklinde konuştu.