AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, hafta sonu mesaisini Gerede'de yaptı. Gerede'de kış sohbetleri çerçevesinde düzenlenen ferfene oyunlarına da katılan Küpçü, burada CHP'ye yüklendi.
AKP Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, hafta sonunu geçirdiği Gerede'de ana muhalefet partisine ağır ifadelerle yüklendi. CHP'nin kendisini halka anlatamayacağını belirten Milletvekili Küpçü, 411 el kaosa kalktı diye Anayasa Mahkemesine dava konusu yapanları, darbe ve muhtıralara çağrı yapanları, 4+4+4'de meclisi kitleyip sonra da Anayasa Mahkemesine getirenleri, arazide dolaşırken katsayı farklılıklarından, eğitimdeki fırsat eşitliğinden bahsedenleri artık bu toplum yemez. Partisinde teröristlere ‘iyi çocuklar, bizim çocuklar' diyenleri, darbe yapacak paşa kalmadı deyip darbe çığırtkanlığı yapan kendi arkadaşlarını, BDP'de siyaset yapan kendi yetiştirdikleri grup başkanvekillerini, reddettikleri, küçümsedikleri halka hadi anlatsınlar” dedi.
Konuşmasının devamında CHP'ye yüklenmeye devam eden ve ‘Polemiklerin değil hizmetin adresi olabilecekleri, alternatifi olabileceklerine inanıyorlarsa kardeşlik hukukunu anlatsınlar” diyen Milletvekili Küpçü, Zora talip olmak zordur ve yiğidin harcıdır, kolayı herkes seçer. Bizler en tepeye, en merkeze milletimizi koyuyoruz, bedavadan sevmiyoruz. Elbette ki eksikliklerimizin, imkanların farkındayız ama 10 yıllık değişimin ve dönüşümün de bu toplum farkında artık. Arabalarını atların önüne koyan değil; Lider, iri, diri bir ülke var artık. Bizler bunların sadece bir sevda olmadığını biliyoruz. Bu aziz ve necip milletin hikayesine, yüksek ideallerine inanıyor ve bu ideallerin olması için milletimizle beraber olmaya devam ettik, edeceğiz” diye konuştu.