Son haftalarda birçok maçta adeta bıçak gibi doğranan Boluspor, bir yenisini daha K.Erciyesspor maçında yaşadı. Alınan mağlubiyete rağmen kazanma hırsı üst seviyelerde olan Boluspor'a hakem oyunları artık gözle görünmeye devam ediyor. Bizde şehir olarak uyurken, sesimizi çıkarmamaya devam ediyoruz.
PTT Birinci lige çıktığı yıldan beri kurduğu kadrolarla şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Boluspor, ilk yılından beri hakem hatalarına maruz kalmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de K.Erciyesspor maçında yaşanıp tarihteki yerini alan maçlardan oldu.
Ağzımızdan ekmeğimizi alıyorlar, ses çıkarmıyoruz!
Bolu halkının sessizliği devam ediyor. Bu sezon kurduğu kadro ile yine Süper Ligin en büyük adayları arasında gösterilip ligde başarılı olmak isteyen Boluspor, inişli çıkışlı grafiğine rağmen sezonu mutlu sonla bitirmek istiyor. İç sahada yaşadığı sıkıntılara rağmen dış sahalarda aldığı galibiyetlerle ligdeki takımların korkulu rüyası olan Boluspor'a bir engelde MHK'nin başını çektiği hakemlerden geliyor.
Birileri Boluspor'u durdurmak istiyor!
Kırmızı beyazlı ekibimiz son haftalara girilirken ligde en azından play-off oynayıp Süper Lig ümidini son haftaya kadar taşımak istese de, hakem kararları Boluspor'un önünü kesiyor. Play-off için birçok takım yarışırken, buraya Boluspor'un girmemesi için rakip takımlar iyi çalışıyor.
Mustafa Öğretmenoğlu tetikçi olarak gönderildi !
Boluspor Cumartesi günü ligin lideri K.Erciyesspor'u sahasında konuk ederken, ek