Mevcut tahsilat noktaları ile anlaşmasını sona erdiren Sepaş Enerji, yetkili hizmet noktaları için Faturamatik firması ile işbirliğine girdi. SepaşEnerji'nin faturalarının yeni ödeme adresi, 21 Ekim Salı günü itibarıyla Faturamatik'in yetkili hizmet noktaları olacak.

EK BİR ÜCRET ÖDEMEDEN

Sepaş Enerji müşterileri elektrik faturalarını, Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktası tabelasına sahip tüm Faturamatiklerde hizmet bedeli adı altında ek bir ücret ödemeden yatırabilecekler.

SEPAŞ ENERJİ GÜVENCESİNDE

Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktalarında, elektrik faturalarına ait yapılan tüm ödemeler, online olarak Sepaş Enerji müşteri bilgi sistemine anında yansıyacak. Otomatik ödeme talimatı ve internet bankacılığı konusunda anlaşmalı bankalar, PTT ve yetkili Faturamatik noktaları dışındaki kanallara yapılan ödemeler Sepaş Enerji güvencesinde olmayacak.

BOLU'DA FATURAMATİKLER HİZMETE HAZIR

Bolu İli Merkezinde, Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktası tabelasına sahip Faturamatikler,Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesinde No:33/B ile aynı caddede No:158'de hizmet vermeye başlarken, ilçelerde de Mudurnu'da Seyrancık Mahallesi Demirciler Caddesinde, Göynük'te Şehit M.Diri İş Hanı Giriş katında, Seben'de İsmetpaşa Caddesinde, Mengen'de Atatürk Caddesinde, Taşkesti'de Cumhuriyet Caddesinde, Dörtdivan'da Kadılar Mahallesi Köroğlu Caddesinde, Yeniçağ'daCamiatik Mahallesi Sultanreşat Caddesinde, Gerede'de Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarında, Kıbrıscık'ta

Karadoğan Mahallesi Belediye Sokakta hizmet vermeye başladı.

ÖDEMEDE KOLAYLIK

Tüketicilerine sunduğu her hizmette kaliteyi hedefleyen Sepaş Enerji, Faturamatik ile yaptığı işbirliği sayesinde tüketicilerine daha hızlı ve sorunsuz bir ödeme kolaylığı sağlamayı hedeflerken, ayrıca öğle tatilinde ve Cumartesi günleri de açık olmaları ile ödeme noktaları ayrı bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Ödeme kanalları ile ilgili detaylı bilgiye sepas.com.tr adresinden ve 444 5 186 numaralı hattı arayarak ulaşılabilecek.