Bu sene 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları önceki akşam oynandı. Günün üçüncü maçında Fatma Hatun Hastanesi ile Tuncay Kontraplak karşı karşıya geldi. 2-0 önde götürdüğü maçta ikinci yarıda kalesinde gördüğü goller sonrası, beraberliği zorda olsa sağlayan Fatma Hatun Hastanesi 60 dakika sonunda 1 puanla ayrıldı.
Geçtiğimiz Pazartesi günü oynadığı Sem-Mak maçında rakibine 3-2 mağlup olan Fatma Hatun Hastanesi önceki gün oynadığı Tuncay Kontraplak maçında 2-0 önde götürdüğü maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmaya hızlı ve kontrolü başlayan taraf Fatma Hatun Hastanesi oldu. Maçın ilk dakikalarında girdiği birçok gol pozisyonlarında golü bir tülü bulamayan Fatma Hatun Hastanesi, maçın 15.dakikasında aradığı golü buldu. Attığı golle 1-0 öne geçen ve moral bulan Fatma Hatun Hastanesi, maçın 25.dakikasında ikinci golü buldu ve bu golde ilk yarım saatin skorunu tayin etti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına 2-0'ın verdiği avantajla geri çekilen Fatma Hatun Hastanesi ikinci yarının henüz başında kalesinde golü gördü. Tuncay Kontraplak bulduğu golle farkı 1'e indirse de maçı bırakmadı ve İsmail ile bulduğu golle skoru denge getirdi. Arka arya kalesinde gördüğü gollerle oyundan düşen ve rakip takımın baskına moruz kalan Fatma Hatun Hastanesi gol ararken, kalesinde üçüncü golü gördü. Kalesinde gördüğü üçüncü golden sonra biraz olsun kendine gelen Fatma Hatun Hastanesi Serkan Erkan'ın ayağından bulduğu golle skora yeniden denge getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca, her iki takımda galibiyet için çıktığı maçta 1'er puana razı oldu.