AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimlere 8 gün kala çalışmalarını sürdürdüğü Tepecik Mahallesinde vatandaşlardan destek gördü.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarına Tepecik Mahallesi'nde devam etti. Fatih Metin, yağan yağmura rağmen Fatih'in Ordusu” adını verdiği kalabalık grupla sokak sokak dolaşarak ev ve işyerlerini ziyaret etti. Metin, 7'den 70'e tüm kesimlere müjdeler veren AK Parti Seçim Beyannamesini anlatarak, 13 yıllık istikrarın ve mevcut yatırımların devamı için vatandaşların oylarına talip olduğunu belirtti.

“1 KASIM'DA DA SANDIĞA RAHMET YAĞACAK”

Metin, aydınlık, güzel günlerin yakın olduğunu belirterek, Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi sıra geldi 3-0'a. Allah'a çok şükür rahmet yağıyor. İnşallah 1 Kasım'da da sandığa rahmet yağacak. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği yağacak. Ve inşallah 1 Kasım'da Bolu'da 3-0 ile Türkiye'de tek başına iktidarla huzura, istikrara ve güvene tekrar devam diyeceğiz” dedi. Haber Merkezi