AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, 1 Kasım Erken seçimlerine 13 gün kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kalabalık partili grubu eşliğinde Borazanlar Mahallesi'ndeki tüm ev ve işyerlerini ziyaret eden Metin, vatandaştan büyük destek gördü.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve çok sayıda partilinin katılımıyla gün boyu süren çalışmalarda Borazanlar Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Kalabalık partili grubu eşliğinde mahalledeki tüm evleri, apartmanları ve işyerlerini ziyaret ederek seçmene AK Parti Seçim Beyannamesi hakkında bilgiler veren Metin, vatandaşın desteğinden memnun kaldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN BÜYÜK TEVECCÜHÜ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Metin, erken seçimlere 13 gün kala vatandaşın nabzını tuttukları çalışmalarla ilgili konuşarak, Allah'a çok şükür müthiş bir teveccüh var. Bolu'nun her ilçesinde, her mahallesinde, her köyünde vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü ile karşı karşıyayız. Bugünde Borazanlar Mahallesi'nde, Bolu Belediyesi Erkek Konukevi'nin önündeyiz. Öğrenci kardeşlerimize belediyemizin de desteği devam ediyor. Bu vesileyle gençlerimize bir kez daha müjde vermek istiyorum. 2016 itibariyle üniversiteye kaydolan tüm öğrencilerimizin yurt talebini karşılayacağız. Okuldan mezun olduktan sonra iş kurmak isteyenlere 50 bin lira karşılıksız hibe ve 100 bin liralıkta faizsiz kredi sağlayacağız. Yine işe girmek isteyen gencimizin de 1 yıllık maaşını devlet ödeyecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“YAPTIĞIMIZ İCRAATLARI ANLATMAYA SÜRE YETMİYOR”

AK Parti olarak Bolu'da birçok ilke imza attıklarını ve vatandaşın karşısına bu hizmetleri anlatmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Metin, şu ifadeleri kullandı: Seçim çalışmalarımızda hep hizmetlerimizi anlatıyoruz. Allah'a şükür ne röportajlarımızda ne de katıldığımız televizyon programlarında yaptığımız icraatları anlatmaya süre yetmiyor. CHP temsilcilerine baktığımızda ise Bolu ile alakalı hiçbir şey söylemiyor. Ne yaptıklarını anlatabiliyor, ne de yapacaklarını anlatabiliyor.Çünkü ortada hiçbir şey yok. 2011 yılında bir muhalefet milletvekili tercih eden vatandaşlarımız onun Bolu'ya hiçbir şey kazandıramayacağını çok iyi gördü. O nedenle inşallah 1 Kasım'da 3-0'ı belirten desteği verecek.” Haber Merkezi