Gümrük ve Ticaret Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı, Ak Parti Milletvekili aday adayı Fatih Metin Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Seçim sürecinin yaklaştığını hatırlatan AKP Bolu Milletvekili Aday Adayı Fatih Metin, Milletvekilliği genel seçimlerinde Bolu'muzda tekrar yeni şeyler söylemek için, yeni Türkiye için, yeni Bolu için aday adayı oldum” dedi. Sivil toplum kuruluşları içerisindeki en teşkilatlı yapının Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu ifade eden Metin, TSO'nun yüklendiği misyon ve ortaya koyduğu vizyonun Bolu'muzu daha ileri aşamalara taşıyacağına inanıyorum. Tüm meclis üyelerini tebrik ediyorum. Bolu'nun ekonomik ve sosyal birçok alanının ilerleyişinin TSO başkanlığında devam ettiğini görüyoruz” dedi.

Milletvekili olarak seçildiği taktirde TSO ile önceden de olduğu gibi yakın ilişkiler içerisinde olacağını ifade eden Metin; Yeni dönemde de sizlerle beraber yeni projelere imza atmak noktasında bir irade ortaya koyduk. Bu yeni dönemde 1999 yılında kapanan Gümrük Müdürlüğümüzün yeniden açılacak olması ayrı bir mutluluğumuzdur. Önümüzdeki ay içerisinde buranında açılışını birlikte yapmayı arzu ederim” diyerek duygularını ifade etti.