Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bolu Milletvekili aday adayı Fatih Metin yeni seçilen Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziraat Odası'na yapılan ziyarette Başkan Hakkı Fidan ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılarak Fatih Metin'e samimi bir karşılama yaptı.

Ziraat Odası seçimlerinde Başkanlığa seçilen Hakkı Fidan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Ak Parti Bolu Milletvekili aday adayı Fatih Metin, Çıktığınız bu yolda başkanım olmak üzere sizlere başarılar diliyorum. Ziraat Odası mevcut Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde önemli bir yeri olan nitelikli bir meslek odasıdır. Bu konuda sizlere büyük görevler düşüyor. Sizin başkanlığınızda bu yönetimin Bolu tarımına büyük katkılar sağlayacağını temenni ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyor yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi önümüzdeki süreçte yapılacak milletvekili seçimlerinde bizde varız dedik. Bugüne kadar edindiğimiz bilgi tecrübeyle Bolu'nun Ankara'daki güçlü sesli olmak istiyoruz. Görevim sebebiyle Ankara'da olsam da Bolu'yu yakından takip ettik. Hassasiyetleri ve öncelikleri biliyoruz. Bolu ve Türkiye için yeni hedeflerimiz var. Bu hedefleri sizlerin desteği ile gerçekleştireceğimizden hiç şüphem yok. Bu ziyaretimizde yönetim kurulu üyelerinizin tamamı ile birlikte olmak, göstermiş olduğunuz sıcak karşılama ve samimiyet beni ayrıca mutlu etmiştir” şekkinde konuştu.

Ziyaret dolayısıyla Fatih Metin'e teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Fatih bey Bolu'nun yakından tanıdığı herkesin sevdiği bir kardeşimizdir. Biz kendisinin Bolu'ya büyük kazanımlar sağlayacağından eminiz. Şu ana kadar yürüttüğü görevlerde hep başarılı oldu. Kendisinin Milletvekilliğinden sonra daha üst makamlarda Bolu'yu temsil edeceğine inanıyoruz. Fatih beyin yanındayız. İnşallah kendisini Ankara'ya göndereceğiz” dedi. Haber Merkezi