Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a ‘hayırlı olsun' ziyareti amacıyla Gerede'ye gitti. Metin, Benim için Gerede demek vefa demektir. Sizlerin bizlere verdiği destek hiçbir zaman unutulmaz” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri; Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i Belediye girişinde çiçekle karşıladı.

Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bakan Yardımcısına hitaben yaptığı konuşmada, Gerede'nin bulunduğu konumu ve ulaşmak istediği hedefleri anlattı. Tabakhanelerin taşınması, çöplüğün kalkma ve yeşil alan olması, Karma OSB de yatırımların ve istihdamın artırılması, üniversite öğrenci sayısının artırılması amacıyla 4 yıllık yüksekokula yeni bölümlerin açılması gibi başlıklarda devam eden çalışmaları ve yapacağı projeleri ile ilgili bilgi verirken, Bakan Yardımcısı Fatih Metin'den de desteklerinin her zaman olduğu gibi bu dönemde de artarak devam etmesi konusunda isteklerde bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise yaptığı konuşmada; Benim için Gerede demek vefa demektir. Sizlerin bizlere verdiği destek hiçbir zaman unutulmaz. Bizler işlerimizin yoğunluğu nedeniyle çok fazla Ankara'dan ayrılamıyoruz. Bu gün 23 Nisan Bayramı sebebiyle bir boşluk oluştu Ankara'daki törene katılır katılmaz gecikmiş olan bu ziyaretimizi yapmayı çok arzuladım.
Başarılarınızdan dolayı sizleri tekrar tekrar tebrik ediyorum, Mustafa Allar kardeşimin 12 yıl önceki heyecanı ne ise şimdide aynı heyecanla işler yaptığını görüyorum. Allah utandırmasın, başarılarınızın devamını diliyorum. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Teşkilatına geçildi. Burada da yapılan tebrik ziyaretinden sonra Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Belediye Başkanımız Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Gerede caddelerinde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşlar ile yapılan bir müddet sohbetin ardından yemeğe geçen heyet yenen yemeğin ardından ilçemizden ayrıldı.