Ak Parti Bolu Milletvekili Aday adayı Fatih Metin Sivil Toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen ve Müsiad'ı ziyaret eden Fatih Metin Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi değinerek Bolu için yapılacak çalışmalarda her zaman birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Ak Parti Bolu Milletvekili aday adayı Fatih Metin Memur Sen Bolu Şubesi'ni ziyaret ederek sendika üyeleri ile bir araya geldi. Metin burada yaptığı konuşmada 13 yıllık siyasi hayatımızda yeni bir süreci daha yaşıyoruz. Daha önce sizlerin de bildiği gibi İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve Bakan yardımcılığı görevlerini yürüttüm. Bu süre içerisinde özellikle sizlerin pozitif desteğini her zaman takdir ettiğimiz Memur-Sen'i de ziyaret etmek istedim. Memur-Sen her zaman yapıcı bir çizgisi olan bir sendika. Biz siyaset yaptığımız süre boyunca Memur-Sen'in pozitif katkısını hissettik. Sizlerle beraber sizlerin katkılarıyla inşallah hizmetimize devam etmek istiyoruz. Ak Parti olarak Yeni Türkiye sloganıyla vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz. Bolu'da da yeni şeyler söylemek istiyoruz. Bolu adına yeni makamlara talip olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu konuda iddialıyız hedefimiz büyük. Bunları gerçekleştirecek inanç tecrübe ve azmimiz var” şeklinde konuştu.

Memur Sen Bolu Şube Başkanı Ahmet Koçak'da, Bizler inanıyoruz ki ülkesinin seven herkes ülkesine hizmet etmeye çabalayacaktır. Niyetler iyi olduğu sürece sonuçlarda iyi olacaktır. Bu anlamda sivil toplum örgütleri olarak diğer adaylardan da istediğimiz sizden de sadece tek bir istediğimiz sivil bir anayasa öncelikli talebimiz. Bunun yanında kamu çalışanlarının birikmiş kronik sorunlarına da çözüm bulacağınıza inanıyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolda size başarıları diliyoruz” dedi.

Fatih Metin'in ikinci durağı MÜSİAD oldu. MÜSİAD Bolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Fatih Metin, MÜSİAD'ın Türkiye'nin en önemli sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini ifade ederek, Ülkemizde ekonomik ve sosyal projelere imza atmış ve yine Türkiye'nin önemli ekonomik ve sosyal olaylarına müdahil olmuş bu konuda inisiyatif ortaya koymuş önemli bir kuruluş. Sizlerin organizasyonu ve katkılarıyla Bolu önemli bir sivil toplum örgütümüzün temsilciliğinin şubesi Bolu'ya güç katmıştır. Bu anlamda siz değerli kardeşlerimi tekrar kutluyorum. Bolu ekonomisine ve sosyal hayata katkılarınızın olacağına inanıyoruz. Bu konuda her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun; Biz Bolu'ya faydalı olma adına her konuda bize destek vereceğini biliyoruz. Bolu adına bizlere görev süresince verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çıkmış olduğu bu yolda rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve başarılı kılsın.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi