AK PARTİ SEÇİME HAZIR

24'üncü ve 25'inci dönemlerde Bolu Milletvekili olan Ali Ercoşkun 26'ıncı dönem Milletvekillliği için tekrar 1'inci sıra adayı olarak gösterildi. 1'inci sıra adayı olarak gösterilen Ali Ercoşkun teşkilata ve Bolu halkına teşekkürlerini sunarak seçime hazır olduklarının mesajını verdi.

26. dönem Milletvekilliği için yeniden 1'inci sıra adayı olarak gösterilen Ali Ercoşkun, "Bu dönemde de Cenabı Hak nasip etti tekrar 1. sıra adayı olarak Bolu'muzdaki tüm vatandaşların karşısına çıkacağız. Ben başta tüm teşkilat mensuplarımıza, ana kademelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize bizlere vermiş oldukları bu desteklerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Diğer taraftan tabi en büyük teşekkürü de tüm Bolu Halkı'na yapmak istiyorum. Biliyorum ki Bolu'nun genelinde, her köşesinde geçtiğimiz süreçte yapmış olduğumuz hizmetlerin izi var. Dolayısıyla vatandaşlarımızın çok ciddi bir desteği var. Bu manada da tüm Bolu Halkı'na da şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

81 İLDE ÇOK FAZLA ÖRNEĞİ YOK

2'inci sıradan aday olan Fehmi Küpçü ile birlikte yeniden aday olarak gösterilmesi ile ilgili konuşan Ercoşkun; "Geçtiğimiz dönem çok kısa oldu ama 24'üncü dönemde yapmış olduğumuz çalışmalar var. Hükümetin tüm Bakanların, Başbakanımızın, ülkeye, millete yapmış olduğu hizmetlerden Bolu'nun da hak ettiği payı alabilmesi için ortaya koyduğumuz bir gayret söz konusu. Diğer taraftan meclis içersindeki komisyonlarda yaptığımız çalışmalar söz konusu. Dolayısıyla Fehmi Küpçü Bey'le birlikte yeniden aday gösterilmemiz 81 il içinde çok fazla örneği olan bir durum değil, bunu söylemek lazım” diye konuştu.

FATİH METİN'LE GÜÇLÜ BİR SİNERJİ

Ak Parti Bolu 3'üncü sıra adayı Fatih Metin ile ilgili de konuşan Ali Ercoşkun, Diğer taraftan bir dönem Milletvekilliği yapan Fatih Metin Bey'in geçtiğimiz dönemde de Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı görevini tüm bakanlıklardaki bakan yardımcılıkları değerlendirildiği zaman en başarılı bakan yardımcılarından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Fatih Metin Bey'in bu manada 3'üncü sırada olması bu seçimlerde ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu içersinde güçlü bir sinerji ile seçim sonuçlarına yansıyacağı kanaatindeyim. Ben oldukça olumlu görüyorum. Olanda hayır vardır. 1 Kasım Seçimleri Ükemizin geleceği anlamında çok büyük bir öneme haiz. Bizlere düşen geriye dönüp baktığımızda keşke demeyeceğimiz bir seçim çalışması ortaya koyabilmek. Hayırlara vesile olur inşallah” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi