Düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti İl Başkanlığı hakem heyeti ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Sayın Bakanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın ve her şeyi gönlüne göre versin. Yolu açık olsun” diye konuştu.

30 Mart'ta ki başarıyı 2015 Haziran'da 3-0 olarak taşınacağında şüphesinin olmadığını ifade eden Ak Parti Bol Milletvekili Fatih Metin, Allah'ın izniyle tüm kademelerimizin gayreti ile bu başarıyı yakalayacağız. Aday adayı olduğum gün itibari ile teşkilatlarımızla bir araya geldiğim her ortamda arkadaşlarımda bu inancı bu gücü görüyorum. İnşallah bu inançla bu güvenle ve azimle, bu ufukla Haziran'da 3-0 yakalar ondan sonrada anayasa değişikliği Başkanlık sistemi ve ondan sonra Türkiye'nin daha büyük çıkışlar yaptığı bir dönemi hep birlikte yaşayacağız. İşte bunu Bolu adına katkısını bizler vereceğiz” dedi.

Bolu Belediyesi'nin ve İl Genel Meclisi'nin hizmet götürme noktasında çok başarılı olduğuna dikkat çeken Fatih Metin, Sizleri tanıyorum. Şu anda bulunduğunuz görevlerde Bolu'da başarılı çalışmalara imza atan kişilersiniz. Belediyemiz Bolu'nun çehresinin değiştirdi. İl Genel Meclisimiz köylerimizin yolu ve suyu hususunda sloganımız vardı. Yolsuz ve susuz köy kalmayacak dedik kalmadı Elhamdülillah. Artık köylere parke taşı döşeniyor. Bu noktaya kadar geldik. Eksiklerimiz var. Bizlerde bu eksiklikleri tamamlayacak vizyonu ortaya koymaktır bu başarıyı sağlamaktır. Allah'ın izniyle aldığımız görevleri emaneti layığı ile temsil etme adına büyük gayret sarf ettik. Bundan sonrada böyle bir emanet verildiği taktir de inşallah sizlerle beraber hep birlikte 2023'e yürüyecek enerjiyi kendimizde buluyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)