Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, Özel Çağsu Hastanesinin ek binasını ziyaret etti. Ziyaret esnasında görüşlerini aktaran Bakan Yardımcısı Metin, hastanenin çok güzel olduğunu söyleyerek, Çağsu Hastanesinin Batı Karadeniz bölgesine ve Bolu'ya yakışan bir sağlık kuruluşu olduğunu ifade etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş ve bir grup iş adamı ile beraber Özel Çağsu Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Cavit Demir'i ziyaret etti.

Çağsu Hastanesi ek binasının tamamlanması üzerine yeni hizmet binasını gezen Fatih Metin, Cavit Demir'i tebrik ederek, yaptığı büyük yatırımın hem Bolu iline hem cevre illerden gelen vatandaşlara hizmet vermenin yanı sıra, Bolu'nun tanıtılması için büyük önem taşıyan Sağlık turizmi çalışmaları açısından da büyük fayda sağlayacağını belirtti. Hastanenin ek binasının ihtişamından etkilendiğini de aktaran Metin, insanların bu hastanenin imkanlarından faydalanmak için hasta olmak isteyeceğini söyledi. Bolu'ya birçok yatırım yapıldığını da sözlerine ekleyen Metin, Çağsu Hastanelerinin bu yatırımlarının en güzeli ve hayırlısını yaptığını dile getirerek, sağlığa ve sağlık hizmetlerine verdiği önemden dolayı Demir'e teşekkür etti.

Metin, AK Parti hükümetlerinin sağlık hizmetlerine verdiği önemden de bahsederek, yıllar önce muayene olabilmek için saatlerce ve günlerce kuyruklarda bekleyen vatandaşların bu hizmetler sayesinde artık kolay ve rahat bir şekilde muayene olarak sağlığına kavuştuğunu anlattı.

Ek hizmet binasının çok yakın bir tarihte tam kapasite ile vatandaşların hizmetine açılacağını belirten Cavit Demir ise, Yeni yatırım demek daha çok kişiye iş imkanı sağlamak demek, daha çok kişiye hizmet etmek demek, Bolu'nun tanıtımına gelişmesine katkı sağlamak demek. Bu yönde bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Binayı gezen grup içinde olan İş adamı Osman Akdağ'da Cavit Demir'i tebrik ederek, yatırım sürecinin zorluğunu çok iyi bildiğini, tüm zorluklara rağmen böyle bir kurumun Bolu'ya kazandırılmasının takdir edilmesi gereken bir durum olduğunu söyledi. Akdağ, en güzel yatırımın insana olan yatırım olduğunu da ifade ederek, bu bakımdan kendilerinin de çalışanlarına verdiği önemden bahsetti. Kendine ait fabrikada çok sayıda Boluluya iş verdiğini de sözlerine ekleyen Akdağ, çalışanlarının her türlü derdi ile birebir ilgilendiğini belirterek, en ufak bir sağlık probleminde bile gerekirse kendi imkanlarını kullanarak özel hastanelerde tedavilerini sağladıklarını ifade etti.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'de Bolu'da sağlık hizmetini 7 yıldızlı otel konseptinde vermeyi amaçlayan Cavit Demir'i yürekten tebrik ettiğini söyledi. Bolu'da çok sayıda otel ve turizm işletmesi olduğunu kaydeden Ateş, Çağsu hastanesinin yeni tesisi ile bu otellere rakip olabilecek şekilde hizmet vereceğine inandığını ifade etti.İnsanların bu tesislerden ve imkanlarından faydalanabilmek adına hasta olmak isteyeceğini de sözlerine ekleyen Ateş, adeta bir otel konforunda inşa edilen yeni hastane sayesinde Bolu'nnun sağlık hizmetleri açısından bölgenin en güzel ve gözde yerlerinden biri olacağına inandığını söyledi. Haber Merkezi