Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı yere göğe sığdıramadı. Bir televizyon programında canlı yayında soruları cevaplandıran Metin, Alaaddin Yılmaz Bolu için büyük bir şanstır. Bende bu sebeple aday adaylığı sürecinde kendisini destekledim. Tekrar seçildiğinde de projelerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili övgü dolu sözler sarf eden Fatih Metin ilerleyen günlerde sahaya inerek Başkan Yılmaz ile birlikte çalışacağını söyledi. Metin, aday adaylığı sürecinde de Başkan Yılmaz'ı desteklediğini ifade ederek, Başkanımızın yaptığı çalışmalar herkesin malumu. Bazılarının hayalini kurduğu projeleri başkanımız hayata geçirdi. En son herkesin bildiği havaalanı ve THK Meslek Yüksekokulu bunlardan sadece bir tanesi. Yollar, parklar, katlı otoparklar saymakla bitmez. Bu sebeple Alaaddin Yılmaz'ın desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
BOLUSPOR'UN ANTREMAN SAHASI BİLE YOKTU
Fatih Metin, Boluspor ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Ülkemizin, milletimizin ve Bolumuzun geçmişine baktığımızda da Boluspor'u ben Türkiye'nin en sempatik takımı diye nitelendiriyorum. Çünkü inanın hiç tahmin etmeyeceğiniz insanlar, benim misafirlerim bana Boluspor'u sorar. Bolulu olduğumu bilen misafirlerin tamamı, hiç ummadığınız insanlar bana Boluspor'u sorarlar. Futbolu takip eden herkes Boluspor'u takip ediyor. O anlamda şanslıyız. Bu anlamda sempatik bir takımız. Çünkü tarihimiz tertemiz bizim. Küçük, şirin ama çok büyük başarılara imza atmış bir takımız. Başarılı bir tarihimiz var. İnşallah o başarıya yakışan bir süreci de hep birlikte yaşayacağız. Ama en nihayetinde geldiğimiz noktada para çok ön planda. Ciddi bir sektör haline geldi. Bu noktada yine Alaaddin Bey'i, belediyemizi anmadan geçemeyeceğim. Boluspor'un bir tane antreman sahası bile yokken bugün 5 yıldızlı otel standartlarında tesislerimiz var. Ayrıca bizim yönetici olduğumuzda o kadro döneminde 3. ligde başlayan Boluspor'u sabit bir gelire kavuşturan projelerin tamamı belediyeye aittir. Necip Bey döneminde düzenli ödemeye de geçilmiştir. Bizim de desteğimiz var. Önümüzdeki dönem içerisinde Boluspor'un hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Şu an görevi devralan Savaş Bey ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Genç olarak önemli bir yükün altına girdiler ve bu yükün bilincini taşıdıklarına inanıyorum ve o heyecanlarının da Boluspor'un başarına katkı vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
SAHAYA İNİYORUM
Fatih Metin meclisin tatile girmesiyle birlikte Bolu'ya gelerek sahaya ineceğini söyledi. Metin, Malumunuz Ankara'da yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Meclis tatile girince bizde biraz boşa çıkacağız. Bolu'ya gelerek başkanımla birlikte sahaya ineceğim. Bizim saha çalışmalarımızı herkes bilir. CHP'ye saha çalışmasını biz öğrettik. Düne kadar seçmenin ayağına bile gitmezlerdi. Bu vesileyle bende Bolu halkı ile kucaklaşma imkanı bulacağım” dedi.