Boluspor'da takımdan ayrılanlar kervanına Fatih Gül'de eklendi. Daha önce Adem Alkaşi, Alp Ergin ve Ali Güzeldal kırmızı beyazlı takımdan ayrılmıştı. Bu oyuncuların yanı sıra Hakan Arslan, Cemil Vatansever, Atacan Öztürk ve İskender Alın'ında takımdan ayrılma ihtimali var.
Geçtiğimiz sezon başında Karşıyaka'dan Boluspor'un kadrosuna katılan Fatih Gül ile yollar ayrıldı. Fatih Gül, 2013-2014 sezonunda Boluspor forması ile 18 maçta 684 dakika oyunda kaldı. Deneyimli oyuncu ile birlikte takımdan ayrılan oyuncu sayısı 4'e yükseldi. Transfer sezonun açılması ile yalnızca bir oyuncuyu kadrosuna katan Boluspor'da giden oyuncuların yerinin ne zaman doldurulacağı merak konusu.
BOLUSPOR'DA SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER:
Abdülsamet Kırım, Abdülkadir Kayalı, Cemil Vatansever, Cengiz Umut Meraş, Cüneyt Çelik, Daniel Zlatkov, Emrah Metoğlu, Emre Kılınç, Emre Taşkoparan, Emrullah Yıldırım, Enes Güler, Hakan Arslan, Harun Tutum, İlyas Yılmazer, İsmail Haktan Odabaşı, Kaan Bozacı, Kadir Kahvecioğlu, Kemal Atıcı, Mehmet Can Işık, Melih Ağa, Muhammed Enes Yılmaz, Muhammed Sercan Türkeri, Mustafa Coşkun, Orhun Öztürk, Ömer Gökali, Samet Eker, Tolga Demirmenci, Yasin Dülger
BOLUSPOR'DAN AYRILANLAR VE SÖZLEŞMESİ BİTENLER:
Adem Alkaşi, Alican Karadağ, Atabey Çiçek, Haluk Türkeri, Mustafa Kayabaşı, Jimmy Dixon, Ali Güzeldal (Orduspor), Atacan Öztürk, Çağrı Yarkın, Fatih Gül, İskender Alın, Nikolay Dimitrov, Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Alp Ergin (Ankaraspor)