Farklı Gülümse(Smile Different) Bölgesel Ortaklık Projesi Kapsamında Ergenlik Psikolojisi, Şiddet Şekilleri, İletişim ve Çalışma Stratejileri Çalıştayı” Gazelle Resort&Spa Otel'de yapıldı.
“Farklı Gülümse(Smile Different) Bölgesel Ortaklık Projesi Kapsamında Ergenlik Psikolojisi, Şiddet Şekilleri, İletişim ve Çalışma Stratejileri Çalıştayı” Gazelle Resort&Spa Otel'de yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Mimar İzzet Baysal Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü projenin çalıştay konuğu Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Hülya ENSARİ idi.
“Ergen Psikolojisi, Sorunları ve İletişim” konulu bir seminer veren Dr. Hülya ENSARİ, proje ortağı kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticilerle örnek olaylar üzerinde soru-cevap yöntemiyle bilgilendirme çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalar konusunda bilgi veren Proje Koordinatörü Şerife Uluğ DEMİRBAŞ, proje kapsamında ilerleyen haftalarda velilere yönelik benzer seminerler ve çalıştaylar düzenleneceğini ayrıca yapılan proje çalışmalarının anlatılacağı bir kitapçık hazırlanacağı bilgisini verdi.