Kıbrıscıkspor BAL Ligi'nde kendi sahasında İstanbul temsilcisi Avcılar Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmada geriye düşmesine rağmen maç sonuna kadar golü düşünen ve atak oynayan Kıbrıscıkspor, sahadan 1-1'lik sonucun ardından bir puanla ayrıldı.

BAL Ligi temsilcisi Kıbrışcıkspor Cumartesi günü sahasında ligin üçüncü haftasından Avcılar Belediyespor' u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz maçın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü elinde tutarak rakip sahaya yerleşti. Misafir takım temsilcisi Avcılar Belediyespor, uzun toplarla Kıbrısçıkspor kalesine gelirken iki takımda ilk yarım saatte istedikleri gole bir türlü kavuşamadılar. Dakikalar 35'i gösterdiğinde Kıbrıscıkspor ceza sahasına atılan topta kaleci Emre'nin de kolay pozisyonda topa çıkıp yatarak müdahalesi sonrasında Avcılar Belediyespor ‘lu oyuncu yerde kalınca, maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. 36'ıncı dakikada Avcılar Belediyespor Nezihi'nin ayağından kazandığı penaltı golü ile 0-1 öne geçti.

Kalesinde gördüğü gol sonrası moralini bozmayan Kıbrıscıkspor devreye soyunma odasına beraberlikle gitmek istese de, istediği gole ilk 45 dakikada kavuşamadı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte sahada başka bir Kıbrısçıkspor yer alırken, tüm oyunu da rakip Avcılar Belediyespor yarı alanına yıktı. Ev sahibi takım arka arkaya pozisyonlar buldu. Dakikalar 53'ü gösterdiği anda sahneye Barış Kayalı çıktı. Ceza sahasında oyun alanına geriye gelen topta topun gelişine sert vurarak Kıbrısçıkspor'a beraberliğini getirdi.(1-1) Bu golden sonra adeta maç tek kaleye dönerken Avcılar Belediyespor , Kıbrısçıkspor karşısında zor anlar yaşadı. Avcılar kalecisi de kalesinde devleşirken bir çok net gol pozisyonuna geçit vermedi. İkinci yarısı hemen hemen Avcılar Belediyespor kalesinde oynanırken Kıbrısçıkspor' un baskısı galibiyet golünü getirmedi. Temsilcimiz Kıbrısçıkaspor, Avcılar Belediyespor karşısında galibiyeti kaçırırken haftayı da sahasında 1 puanla kapadı.