Geçirdiği kaza sonrası bütün kamuoyunun duasını alan ve kamuoyunun ilgisini çeken Minik Elif Sevim, kaza sonrası tedavisini evinde sürdürmeye başladı. Bu arada karne günü karnesin almaya okuluna gidemedi.
Ne var ki, Okul Müdürü Osman Özmen, Müdür Başyardımcısı Fuat Bayramoğlu ve Müdür Yardımcısı Musa Şal Minik Elif'i ve ailesini ziyaret etti, hem Elif'in karnesini hem de hediyelerini verdiler.
Okul Müdürü Osman Özmen, karnesini almaya gelemeyen başarılı öğrencisi Elif'in bir an önce iyileşmesini dileyerek; Biz onur belgesini başarılı ilk üç öğrenciye veriyoruz. Baktık Elif sınıf birincisi, ortalaması çok yüksek. Tamamen kendi hakkıyla aldı” dedi. Okul Müdürü Osman Özmen ise Elif'in tamamı 5 çok iyi ile dolu karnesini bir tatil kitabını ve kolye hediyesini Elif'e verdi.
Okul Müdür Baş Yardımcısı Fuat Bayramoğlu ise Elif'e takdir belgesini vererek; Sevgili Elif'imizin takdir belgesini büyük bir keyifle veriyorum. Bir öğretmen, eğitimci olarak çok mutluyum” dedi. Müdür Yardımcısı Musa Şal ise Elif'i en kısa zamanda aralarında görmeyi dileyerek onur belgesini verdi.
Elif Sevim ise aldığı başarının kendisini şaşırtmadığını normal olduğunu söyleyerek teşekkür etti . Elif'in Babası Sinan Sevim ise Ağır bir kaza atlattık ama Allaha şükür ediyoruz. Bu ağır badireden sonra toparlandı, kendine geldi. İnşallah ayağa kalkacağı günleri bekliyoruz. Şu an doktorları bir ay daha istirahat etmesi lazım diyor ama ikinci dönem ilk haftalar okula gidemeyebilir ama daha sonra gidebileceğini tahmin ediyorum. Çok çalışarak ta derslerini telafi edecektir. Bu arada hastane paersoneline, doktorlarına, öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. dostlar akrabalar hep destek oldular” dedi.
Anne Zekiye Sevim de; ablası da, kendisi de hep başarılı oldular. İnşallah hayırlı yerlere gelirler. Türkiye'ye hayırlı evlat olurlar” dedi.